15 palaa, valmistusaika puolituntia
250g Voita
2 Kokonaista ja puoli dl Sokeria
Puolikas tl Suolaa
250g Tummaa Suklaata
5 Munaa
Puoli dl Perunajauhoja
PINNALLE TAI LISÄKSI
2dl Vispikermaa
1 tl Vaniljasokeria
tuoreita marjoja
1.Peitä irtopohjaisen kakkuvuoan
[22cm] pohja ja reunat leivinpaperilla.
Säädä uuuni kuumenemaan 140 asteiseksi.
2.Sulata voi kattilassa.Lisää sokeri,suola
ja paloiteltu suklaa voisulaan.Sekoittele,
kunnes suklaa on sulanut.Lisää munat
ja perunajauhot.Vatkaa taikina tasaiseksi
sähkövatkaimella.
3.Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin
keskitasolla 1tunti 15 minuuttia.Anna kakun
jäähtyä,irrotase vuoasta ja kääri folioon.
4.Tarjoa mutakakku huoneenlämpöisenä kermavaahdolla
ja marjoilla koristeltuina tai tarjoja kermavaahto
ja marjat erikseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti